مجموعه رستوران های سحرخیزان
جستجو ...

درباره ما

آشکده سحرخیزان

آشکده سحرخیزان در سال 68 توسط محمد بشری در بندرعباس تأسیس شد و در ابتدا تنها به فروش آش مشغول بود. پس از 5 تا 6 سال، در سال 74 به صومعه‌سرا منتقل شد و به نام سحرخیزان فعالیت خود را ادامه داد.

در این مکان، علاوه بر آش، حلیم نیز ارائه می‌شد و آش به سبک شیرازی تهیه می‌گردید. سبک آش در بندرعباس و جنوب کشور با آش قلمکار تفاوت‌های زیادی داشت، از جمله استفاده از نخود و لوبیا به صورت زنده و ادویه‌های تندتر. گوشت آش نیز معمولاً از گوشت شتر تهیه می‌شد.

در سال 79، سحرخیزان از خیابان فرهنگ به خیابان سردار جنگل منتقل شد و به یک رستوران بزرگ و شکیل تبدیل گردید. در سال 88، شعبه دوم سحرخیزان در فومن افتتاح شد که به عنوان اولین شعبه خودم شناخته می‌شود.

در این شعبه نیز آش قلمکار و حلیم ارائه می‌شد. شعبه اول به ارائه کله‌پاچه و سیرابی اختصاص داشت و نان داغ نیز به مشتریان ارائه می‌شد.

در سال 96، شعبه سوم در صومعه‌سرا افتتاح شد و آشپزخانه مرکزی به این شعبه منتقل گردید. در فروردین 1403، شعبه چهارم در رشت بازگشایی شد. در بهمن 1402، پدر مؤسس این آشکده فوت کرد و تمامی مسئولیت‌ها به من منتقل شد.

در حال حاضر، صاحب چهار شعبه هستم و در نظر دارم شعبه‌های پنجم و ششم را نیز در لاهیجان یا انزلی راه‌اندازی کنم. همچنین، شعبه‌های شفت و ماسال به دلیل عدم بازدهی کافی بسته شدند. شعبه رشت نیز از هشت تا نه ماه پیش افتتاح شده است.